Одложена редовна годишња седница Скупштине Завичајног удружења Ливњана и Граховљана за 2020. годину

Завичајно удружење Ливњана и Граховљана обавештава све своје чланове да се ове 2020. године, због ситуације са пандемијом вируса COVID 19, неће одржати редовна годишња седница Скупштине Удружења.

У циљу очувања здравља чланова Удружења, као и у складу са важећим одлукама везаним за спречавање ширења вируса, Управни одбор Удружења одлучио је да се не одржи редовна седница Скупштине. Седница ће бити одржана када се за то стекну услови.

У немогућности одржавања седнице Скупштине, чланови Управног одбора Удружења припремили су и размотрили извештај о раду Удружења у претходној години и финансијски извештај, при чему су утврдили позитиван однос између прихода и расхода Удружења. Активности Удружења у 2020. години биле су смањене у односу на раније године, што је проузроковано пандемијом вируса COVID 19. Чланови Управног одбора разматрали су и план рада за наредну годину, који умногоме зависи од даље ситуације са вирусом и мера које ће бити донете у том смислу.

Завичајно удружење Ливњана и Граховљана жели свим својим члановима и земљацима много здравља и срећне Божићне и новогодишње празнике.

Још занимљивих тема